Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники провели відпрацювання житлового сектора

6 березня 2017 р., 16:52

У Тячеві

Одним із найважливіших напрямків у спектрі діяльності рятувальників є масово-профілактична робота серед населення із розповсюдження знань щодо безпеки життєдіяльності у побуті, на виробництві та під час відпочинку. Особливий акцент робиться на комплексі профілактичних заходів з попередження виникнення пожеж у житловому секторі. Приміром, систематичні відпрацювання житлового фонду населених пунктів області.

Сьогодні, 6 березня, такий захід пройшов у м. Тячів. Представники Тячівського райвідділу ДСНС поспілкувалися з господарями понад 110 приватних обійсть. Увага місцевого населення акцентувалася на основних вимогах правил пожежної безпеки у побуті з врученням відповідних тематичних листівок; пам’яток, інструкцій з правилами користування відкритим вогнем, утримання печей, експлуатації газового обладнання та електроприладів. Адже, саме ці причини домінують серед пожеж, що виникають у житловому секторі. Також рятувальники наголошували й на пожежній безпеці в природних екосистемах та недопущенні випадків спалювання сухостою.



Не оминули працівники ДСНС й освітніх установ, зокрема навідалися в районне управління освіти, молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації, адже саме спільно з освітянами рятувальники проводять чимало просвітницьких заходів з підростаючим поколінням. Поговоривши про проблеми, рятувальники також привітали жіночий колектив управління з наступаючим Днем жінок.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp