Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Закарпаття "вибухає" цвітом (ФОТО)

9 березня 2017 р., 09:06

Коли приходить весна

Весна прийшла в Україну з сонячною погодою, що з перших днів дало рослинам можливість цвісти повними силами. Від першоцвітів до магнолій… Любителям позитивних вражень саме час вирушати за враженнями.

 {g}

Пропонуємо підбірку місць, де варто побувати кожному, хто прагне переконатися, що українська весна – прекрасна!

Шафрани у селі Колочава

Цілі галявини крокусів розквітають тут як тільки сходить сніг. Побачити шафранові поля сюди поспішають фотографи і звичайні туристи, адже ефект дійсно надзвичайний! Цвітіння крокусів припадає на березень.


Підсніжники в Холодному Яру

У Чигиринському районі Черкащини можна побачити єдину у світі популяцію підсніжника складчастого, що зростає та квітне на рівнині. Зазвичай ці квіти зустрічаються в гірських масивах Криму, Кавказу, Румунії. Цвітіння розпочинається з початку березня і приваблює не лише туристів, але й браконьєрів, тож квіти тут ретельно охороняють.

Сакури в Ужгороді


Наприкінці квітня Ужгород «вибухає» цвітом японської вишні. Побачити таку красу можна лише в Японії, декількох штатах США та на Закарпатті. Цвітіння триває 2-3 тижні і в цей період до міста приїздять сотні туристів. Найпишніше сакура квітне на алеї вздовж річки Уж, на Православній та Київській набережних.


Тюльпани в Лужанах

Це село Чернівецької області стало знаменитим завдяки величезним тюльпановим полям! Тут місцевий фермер вирощує близько 60-ти сортів цих яскравих весняних квітів. Цвітіння розпочинається наприкінці квітня.


Нарциси в урочищі Кіреші

Напевно, одне з найбільш відомих місць масового весняного цвітіння квітів в Україні – Долина нарцисів. Ця краса квітує за чотири кілометри від містечка Хуст Закарпатської області. Долина нарцисів знаходиться під захистом ЮНЕСКО і приваблює туристів у травні.



Український контент 09.03.2017 20:49 IP: 101.252.179.213
Додайте гіперпосилання на першоджерело - Український контент https://ukontent.wordpress.com/2017/02/25/top-5-mists-v-ukrai%CC%88ni-de-vesna-vibukhae/?preview_id=1392&preview_nonce=ef065fa1e2&post_format=standard&_thumbnail_id=1409&preview=true

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp