Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородському учню зробили манту, попри те, що хлопчика боліла голова

9 березня 2017 р., 15:05

Такий от прикрий випадок стався нещодавно в одній зі шкіл міста.

Школяр, у якого боліла голова, пішов до лікаря, а там його навіть не запитали, щ турбує - одразу зробили планове Манту. Вдома хлопчику погіршало.

В ужгородській ЗОШ №3 назріває справжній скандал. Все через те, що одній з учениць 1 класу у медпункті помилково зробили пробу Манту.

Як повідомляє Алёна Левченко‎, дитині на уроці стало недобре, і він поскаржився вчителю на біль в області голови. Педагог, в свою чергу, відправила його самого в медкабінет.

"Дитина прийшла і медики не розібравшись (не спитавши прізвища і причини появи), зробили учневі пробу Манту, так як там були діти з 2-го класу і в цей період всім робили "прививки". Дитина вдома розповіла батькам, що йому зробили укол від голови. Ввечері хлопчику стало погано, почалася рвота і він зараз лежить у лікарні", - зазначає пані Левченко.

Як йдеться у скарзі на ім’я директора ЗОШ №3, при поступленні у навчальний заклад, мама хлопчика офіційно відмовилася від щеплень.

0312

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp