Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Алкоголь не завадив закарпатцям сісти за кермо

11 березня 2017 р., 10:43

Поліція спіймала порушників

Три випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння зафіксували закарпатські поліцейські на дорогах Мукачівського, Іршавського та Хустського районів Перший випадок трапився в Мукачівському районі в с.Червеньово. Там працівники групи швидкого реагування зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», оскільки на транспортному засобі була несправна ліва фара. 27-річний водій керував автівкою без водійського посвідчення, та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердили медики, які освідчували правопорушника. 

В його крові виявили 2,3 проміле алкоголю. Наступного нетверезого водія поліцейські зупинили в с.Брід Іршавського району. Водія автомобілю «ВАЗ-2104» правоохоронці зупинили за неадекватну їзду. Воно і не дивно, адже під час освідчення чоловіка на стан сп’яніння в його крові виявили 3 проміле алкоголю. І останній факт мав місце в м.Хуст. Поліцейські зупинили автомобіль «Renault Meganе» по вул. Степана Паппи, який рухався в нічну пору доби без увімкнених світлових габаритів. Як і в першому випадку, водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Це засвідчили медики в місцевій лікарні, куди правоохоронці доставили водія. За всіма фактами порушень працівники поліції склали відповідні адміністративні протоколи, які передадуть до суду для обрання правопорушникам виду покарання. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp