Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сміттєзвалище посеред ужгородського парку (Фотофакт)

12 березня 2017 р., 13:15

Ужгородці скаржаться щодо ситуації, яка склалася у Боздоському парку

До редакції сайту 0312.ua надійшов лист від мешканця міста з проханням висвітлити інформацію про нинішній стан Боздоського парку. Справа у тому, що вхід у парк завалений сміттям, яке не поспішають прибрати комунальники.

За словами пана Сергія, ще декілька років тому на вході до Боздоського парку Ужгорода, на Слов'янській набережній, хтось намагався зробити сміттєзвалище. Але того часу громада міста стала на заваді цьому безладдю, і сміттєзвалищє було ліквідовано. Територію майданчика було прибрано, був встановлений обеліск, висаджено газони і створено паркову зону. Але пройшло небагато часу і ми бачимо, що великі купи сміття з'явилися знову.

"Тепер людям, щоб зайти до парку, доводиться обходити купу зваленого сміття прямо на пішохідній доріжці, не кажучи вже про складності для мам з колясками. Куди дивляться комунальні служби міста? Дуже ганебно бачити таке у майже єдиному великому улюбленому парку ужгородців!" - зауважує Сергій та ділиться фотографіями занедбаного парку.

{g} 
www.0312.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp