Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивство Шеремета. У поліції розповіли версії

13 березня 2017 р., 21:21

Правоохоронці не відкидають причетності до вбивства журналіста бійців Нацгвардії.

Поліція не відкидає причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета бійців Національної гвардії. Про це заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв в інтерв'ю Deutsche Welle.

"У тому числі", - відповів Князєв на запитання, чи розглядає поліція версію про причетність до вбивства Шеремета бійців Нацгвардії.Глава Нацполіції також зазначив, що вбивці журналіста потрапили на відеозапис."Вони є на відеозаписах, які ми зібрали в перші три дні. Весь цей час ми вивчали записи, перевіряли величезну кількість інформації. Результати показали в лютому. Повірте, над розслідуванням цієї справи працює величезна кількість людей у поліції. Паралельно працює і тісно співпрацює з нами ще й цілий департамент СБУ", - додав Князєв.Говорячи про те, чому резонансний злочин досі не розкритий, глава Нацполіції заявив, що його готували люди, які ретельно підготувалися і максимально зменшили кількість своїх помилок.Нагадаємо, Павло Шеремет загинув від вибуху в машині вранці 20 липня. Голова ГПУ Юрій Луценко назвав загибель Шеремета вбивством.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp