Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники провели черговий профілактичний захід

14 березня 2017 р., 14:25

На Воловеччині

13 березня працівники Воловецького районного відділу У ДСНС України у Закарпатській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання села Буковець.

Зараз у низинних районах краю вогнеборці активно приборкують пожежі в екосистемах, однак для Воловеччини ще досить актуальними залишаються пожежі, спричинені необережністю чи недотриманням правил при експлуатації пічного опалення. Тож, під час заходу рятувальники детально розповіли місцевим мешканцям про правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, щоб не сталося біди. Зокрема, не можна використовувати неперевірені на тягу й неочищені від сажі печі та димоходи. Окрім цього, громадянам було наголошено про заборону щодо користування грубками, які мають тріщини; розміщати паливо та інші горючі речовини й матеріали безпосередньо перед топковим отвором та ні в якому разі під час їх експлуатації. В переважній більшості селяни охоче спілкувалися з фахівцями та уважно прислухалися до їх порад.

{g}

Такі заходи є традиційними і метою їх проведення є запобігання виникнення пожеж в оселях громадян. У подальшому пожежно-профілактичні відпрацювання будуть здійснені і в інших населених пунктах Воловецького району, адже, як показує практика, найефективніший спосіб вплинути на свідомість та вчинки людини – це особисте спілкування.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp