Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Панов увійшов до складу представницького органу роботодавців

16 березня 2017 р., 09:10

На національному рівні

9 березня 2017 року відбулось чергове засідання Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні, на якому, зокрема, було затверджено новий персональний склад СПО.

У ході засідання до складу Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні було включено і представника від Закарпаття - голову Обласного об'єднання організацій роботодавців "Закарпаття" Володимира Панова.

Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні створено як вищий представницький орган всеукраїнських обєднань організацій роботодавців відповідно до Угоди про створення Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні , схваленої на зібранні представників обєднань організацій роботодавців 24 лютого 2017 року. Зазначений документ підписало вище керівництво Федерації роботодавців України та Об'єднання організацій роботодавців України.

Основна задача СПО – представляти консолідовану думку українського бізнесу під час реалізації державної політики у соціально-трудовій та економічній сферах.

Головою СПО роботодавців було обрано Дмитра Олійника - голову найбільшого репрезентативного об'єднання роботодавців в Україні. Його першим заступником обрано Анатолія Кінаха - голову Об'єднання організації роботодавців України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp