Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Посвідка на проживання у Львові для іноземців

16 березня 2017 р., 15:29

Які переваги дає посвідка на проживання і як її отримати

З кожним роком потік іноземців в Україні стає все більше. Це не дивно, адже в цій країні спостерігається політична стабільність в порівнянні з іншими членами СНД. Особливо вигідно їхати на проживання до Львова. У цьому місті завжди багато робочих місць, багата інфраструктура, а також відмінна архітектура. З цієї причини посвідка на проживання іноземця в цьому місті настільки популярна.

Які переваги дає посвідка на проживання?

Коли іноземець вперше виявляється у Львові, то за законом він має дев'яносто днів на те, щоб зробити свої заплановані справи. Але, якщо йому необхідно більше часу: робота, постійне проживання, то тоді потрібно оформити посвідку на проживання. Таке посвідчення відкриває для кожного іноземця істотні можливості:

• використання адміністративних послуг;

• може користуватися медичними сервісом;

• юридично прирівнюється до громадянина за винятком права голосу;

• операції з нерухомістю.

Що необхідно для отримання цього посвідчення?

В першу чергу для отримання посвідки на проживання потрібно зібрати пакет необхідних документів. У нього входять фотографії, посвідчення особи з перекладом на українську мову, а також свідоцтва, на підставі яких іноземець отримує це посвідчення.

Не варто забувати про те, що потрібно обов'язково оформити медичний поліс. А також заплатити консульський збір за надання даної послуги. Посвідка на проживання оформляється на строк не більше одного року. Після цього його необхідно продовжувати в міграційній службі, збираючи аналогічний пакет документів.

Якщо виникають певні юридичні питання щодо отримання дозволу на проживання, то краще відразу обговорити їх з нашим юристом. Досить буде лише відвідати наш портал, де є вся корисна інформація щодо отримання дозволу на проживання.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp