Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як пожежники Зарічево відпрацьовували (ФОТО)

17 березня 2017 р., 09:00

Нагадали жителям про безпеку

 

16 березня рятувальники Перечинського районного сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Зарічово. Також до заходу долучилися сільський голова, актив села та працівники інших служб життєзабезпечення. Першим етапом відпрацювання стала нарада, на якій рятувальники проаналізували стан з пожежами у районі та на території відповідної сільської ради; Розповіли правила, дотримання яких дозволить зменшити кількість загорань. Також присутні окремо зупинились на болючому питанні сьогодення — пожежах у екосистемах. З огляду на те, що зараз майже вся область страждає від пожеж сухої рослинності та сміття, рятувальники звернулись до активу села з проханням провести роботу із селянам щодо недопущення спалювання сухостою не лише на власних присадибних ділянках, а й на полях.

Після наради учасники відпрацювання вирушили вулицями села. Під час подворових обходів рятувальники провели протипожежні інструктажі з багатодітними сім’ями, одинокими та пристарілими людьми, оглянули електроприлади та надали поради по безпечному їх використанню. А для того, щоб громадяни не забували правила пожежної безпеки роздали листівки.

Не забули фахівці Служби порятунку й про найменших жителів населеного пункту — завітали до місцевої школи та садочка. Діткам у доступній для їхнього віку формі розповіли про правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. А наостанок продемонстрували червоно-білий автомобіль та його можливості. У підсумку, більш як сотня дітей отримали листівки; потрібні знання та яскраві враження від приміряння одягу та спорядження, а також фото на згадку зі справжніми героями-рятувальниками.







У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp