Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ізраїль пригрозив знищити ППО Сирії

19 березня 2017 р., 20:07

Ізраїльські військові не хочуть, щоб баланс сил у регіоні змінився

.Сили протиповітряної оборони Сирії будуть знищені, якщо знову спробують перешкодити ізраїльським літакам знищувати озброєння, призначене для бойовиків Хезболли. Про це заявив Міністр оборони Ізраїлю Авігдор Ліберман, повідомляє IzRus.co.il."У цьому питанні ми не підемо на компроміси. Якщо є загроза Ізраїлю, ми завдамо удару. 

І якщо сирійські ППО знову відкриють вогонь по наших літаках, то ми змушені будемо знищити їх", - заявив Ліберман під час відвідин центрального призовного пункту ізраїльської армії в Тель ха-Шомер.За його словами, Ізраїль не приймає участі у громадянській війні в Сирії і не прагне до ескалації у відносинах із сусідньою країною. Удари по сирійській території наносяться лише в разі крайньої необхідності, коли є конкретна небезпека передачі в Ліван стратегічних озброєнь, що змінюють баланс у регіоні.Як повідомляв Кореспондент.net, цього тижня Ізраїль завдав ударів по позиціях Хезболли в Сирії. Зокрема, ізраїльські літаки розбомбили склади ракетних озброєнь бойовиків.У Сирії заявили про збитий літак Ізраїлю. Однак ізраїльські військові спростували цю інформацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp