Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві готуються розфарбувати бетонну стінку на Набережній

21 червня 2014 р., 14:57

З відповідною ініціативою до мера міста звернулась Наталія Зотова.

Чого чекають від мукачівців для здійснення старої-нової ініціативи? Про це журналістка розповіла на своїй сторінці у Фейсбук:

УВАГА! Мукачівці, повідомляю, що сьогодні написала меру міста заяву на дозвіл розфарбувати бетонну стінку на Набережній. Машина закрутилася Що треба тепер від вас? Максимально розповсюджувати інформацію про те, що незабаром буде оголошено конкурс на проекти малюнків. Торік місто вже намагалося втілити цю ідею у життя. Був проведений конкурс. Були вже навіть затверджені деякі проекти. Але реалізувати їх тоді так і не вдалося. Оскільки зараз ми почали знову обговорювати цю ідею, міські урядники повідомили, що підтримують нас і готові до нового конкурсу. Його повинні оголосити публічно у ЗМІ. Але поки отримають дозволи від комунальників, пройдуть всю процедуру, мине певний час. А його бракує. Тому готуйтеся, розповідайте свої талановитим друзям і знайомим, що у них є шанс долучитися до доброї справи. Нагадаю, що це не комерційний проект, то ж винагородою буде лише вдячність від людей. Щоправда, усім миром збиратимемо на фарби. Конкурс буде оголошено на проекти по обидва боки стінки. Той, що від річки, хочуть віддати під молодіжний арт. Цей, що з боку міста, повинен мати патріотично-історичні мотиви. Переможець буде не один, адже стінки велика З найкращих проектів і буде скомпоноване панно на всю протяжність. Ймовірні й написи, наприклад, з історичними для міста датами. Кожен проект повинен мати й технічний супровід, де буде зазначатися площа малюнка і необхідна для нього кількість фарби за кольорами. Переможців визначатиме Художня рада. Думаю, можна буде й в соцмережах голосувати. Нижче - торішні проекти. Дуже прошу, не відходти від теми поста. Дякую усім. Діліться, будь ласка, інформацією!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp