Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатця силоміць відібрали телефон та гаманець

21 березня 2017 р., 15:12

Чоловік розгубився та заблукав на підприємтсво, де його затримав охоронець

На службу «102» звернувся охоронець заводу в обласному центрі Закарпаття та повідомив про затримання чоловіка на території їх підприємства. На місці події працівники поліції з’ясували, що затриманий охоронцем чоловік заблукав на території заводу, оскільки розгубився після того, як його пограбував невідомий. Правоохоронцям потерпілий пояснив, що в нього силою відібрали дорогий мобільний телефон та гаманець з 300 гривнями та 10 євро.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили особу грабіжника та вилучили крадене майно. Підозрюваним у вчиненні злочину виявився 28-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp