Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві ОСББ отримають допомогу з міського бюджету

21 березня 2017 р., 18:58

Про це пообіцяв Андрій Балога в ході зустрічі з представниками асоціації ОСББ Мукачева

Загалом на початок року в Мукачеві створено та діють 40 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ще 6 - в стадії створення та реєстрації. Для підтримки цих структур на сесії буде прийнята програма за рахунок чого будуть співфінансувати ремонт дахів, мереж . Фінансовий ресурс програми, заходи програми – все це за дорученням міського голови вже розробляють фахівці управління міського господарства, враховуючи пропозиції ОСББ.

Окрім того, влада міста надаватиме посильну допомогу ОСББ для оформлення права постійного користування земельними ділянками під багатоповерхівками.

Також представникам ОСББ в ході зустрічі пропонувалося користуватися програмою відшкодування частини кредитів на впровадження заходів з енергозбереження багатоквартирних будинків. Минулоріч такою можливістю скористалося ОСББ міста для ремонту дахів та іншої інфраструктури. Всього використано 186,5 тис.грн. Місто гарантує повернення 55% цього кредиту коштом програми.

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp