Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород змагатиметься за проведення "Майстерні міста 2017"

23 березня 2017 р., 13:27

Ужгородська міська рада запрошує представників громадських організацій та громадських ініціатив взяти участь у спільній розробці пропозицій для участі у конкурсі "Майстерня міста 2017"

Тема цьогорічної Майстерні – "Облаштування, використання і розвиток громадських просторів".

Основною метою заходу є залучення мешканців до процесів розвитку та оновлення міста.

Цього року організатори вперше оголошують конкурс на проведення Майстерні у зацікавлених містах України.

Ужгородська міська рада, розуміючи важливість залучення потенціалу Майстерні для нашого міста, консолідуватиме взаємодію між громадськими організаціями та ініціативними групами, щоб Ужгород потрапив до трійки тих, обраних за конкурсом міст України, де пройде "Майстерня міста 2017".

Усіх зацікавлених у розвитку громадських просторів Ужгорода, якісних змінах міського середовища просимо подавати свої пропозиції, ідеї у відділ міжнародних грантових програм та інновацій Ужгородської міської ради (каб. 327, тел. 616175,e-mail: uzhgorod.inter@ukr.net).

Довідково: "
Майстерня міста" – це партнерська ініціатива Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради у рамках проекту "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова".Область вкладених файлів

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp