Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Угорець прикордонників не купив

23 березня 2017 р., 14:40

Але намагався

Сьогодні вночі, повертаючись з України додому через пункт пропуску «Тиса», громадянин Угорщини намагався дати хабар Чопським прикордонникам за сприяння у перетині державного кордону. Під час проходження прикордонного контролю він надав правоохоронцям закордонний паспорт, у який попередньо вклав 15500 угорських форинтів та 132 гривні. Звісно, прикордонники від такої пропозиції відмовились та доповіли про інцидент керівництву.

З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо можливих ознак злочину, передбаченого ч.1 статті 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", прикордонники про даний факт повідомили Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp