Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці села Яноші відтепер «озброєні» правилами пожежної безпеки

23 березня 2017 р., 17:23

22 березня на території Берегівського району відбулось чергове пожежно-профілактичне відпрацювання. Цього разу об’єктом стало село Яноші.

Традиційно розпочався профілактичний захід із установчої наради на території сільської ради. Під час зустрічі рятувальники розповіли голові села та найактивнішим його мешканцям, котрі завітали на нараду, про правила пожежної безпеки, яких варто дотримуватись аби в оселю не «завітала» пожежа. Також розказали про пожежну обстановку в районі та в даному населеному пункті зокрема.

Далі рейдові групи вирушили вулицями села, аби безпосередньо поспілкуватись з місцевими мешканцями та розказати їм про протипожежні заходи. Враховуючи те, що відповідне село здебільшого є угорськомовним, рятувальники доводили інформацію й на мові місцевого населення. Кожному до кого завітали рятувальники було вручено листівку за тематикою «Правила пожежної безпеки у весняний період». Учасники відпрацювання навідалися у гості до 250 дворогосподарств та навчили правилам безпечного життя 397 громадян.

Після дорослих черга дійшла і до малечі. На території населеного пункту знаходиться загальноосвітня школа І-ІІІ ст. та дошкільний навчальний заклад. Тож рятувальники завітали до обох. Дітям розповіли про небезпеку пустощів із вогнем та закликали дотримуватись загальних правил безпеки життєдіяльності. Окремо рятувальники зупинились на алгоритмі дій під час виявлення підозрілих предметів, що у подальшому можуть бути ідентифіковані як вибухонебезпечні.













У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp