Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники провели пожежно-профілактичні відпрацювання

24 березня 2017 р., 09:50

У Перечинському та Великоберезнянському районах

23 березня на території с. Сіль (Великоберезнянський район) та с. Сімер (Перечинський район) рятувальники провели профілактичні заходи, що спрямовані на зменшення кількості пожеж на територіях відповідних населених пунктів.

У ході пожежно-профілактичного відпрацювання рятувальники Великоберезнянщини завітали у понад 100 дворогосподарств, де розповіли громадянам про основні правила пожежної безпеки та нагадали про заборону спалювання сухостою під час прибирання власних присадибних ділянок та сільгоспугідь. Також вони розповіли селянам про алгоритм дій під час виявлення підозрілих металевих предметів, які часто-густо знаходять місцеві у лісах Великоберезнянського району. Завітали рятувальники і до закладів освіти. Уроки безпеки відбулись у Солянській загальноосвітній школі та місцевому дошкільному навчальному закладі. Дітлахам, відповідно до їхньої вікової категорії бійці ДСНС розповіли про правила пожежної безпеки у весняний період та нагадали про небезпеку пустощів із вогнем.

Майже аналогічний захід відбувся на території Сімерської сільської ради. Тут також розпочалось все із наради на території сільської ради під час якої фахівці Служби порятунку довели до актива села протипожежні правила та закликали дотримуватись їх. Також рятувальники залишили на згадку про себе інформаційно-довідкові листівки, які у подальшому буде розповсюджено у місцях масового перебування людей.

{g}

Після наради учасники відпрацювання здійснили подворовий обхід населеного пункту, під час якого розповіли громадянам про правила пожежної безпеки в побуті та на вулиці. Всі, кого зустрічали надзвичайними, отримували від них листівку та корисні знання. Також рятувальники завітали у гості до дітлахів місцевої ЗОШ та ДНЗ. Дітям продемонстрували пожежний автомобіль та його «начиння». Звісно, не обійшлось і без правил безпеки, які рятувальники в черговий раз нагадали дітям, ті, у свою чергу, пообіцяли дотримуватись їх та не пустувати із вогнем.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp