Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У центрі Києва розстріляли двох чоловіків (Фото)

24 березня 2017 р., 13:47

Порошенко терміново викликав Грицака через інцидент

23 березня у Києві сталася стрілянина біля готелю у центрі міста "Прем'єр-палац", що розташований на розі бульвару Шевченка та вулиці Пушкінської. 

"Розстріляні двоє чоловіків. Один загинув на місці. Другий у критичному стані госпіталізований в реанімацію", - передає dtp.kiev.ua. 

Наразі на місці працює поліція та оперативно-слідча група. Рух обмежено. Читайте також Після вбивства бізнесмена в Києві залишилося близько 30 кредиторів, яким він повинен до півмільйона - ЗМІ У Шевченківському райвідділку повідомили, що отримали сигнал про подію близько 11:40 – оперативна група вирушила на місце, передає ТСН. 

Президент України Петро Порошенко терміново викликає голову Служби безпеки України Василя Грицака через вбивство людини у центрі Києва. 

{g}

Як передає кореспондент УНІАН, про це Грицак особисто повідомив в.о. голови Консультативної місії Євросоюзу Жоель Вахтер перед початком спільного прес-брифінгу керівництва СБУ та Консультативної місії ЄС на тему: "Шляхом європейських спецслужб: перший звіт СБУ за європейськими практиками". Грицак уточнив, що вбивство сталося біля "Прем'єр-палацу".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp