Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві штрафують водіїв вантажівок

24 березня 2017 р., 15:15

Через те, що ті їздять центральними вулицями міста

 У Мукачеві інспектори з нагляду за безпекою дорожнього руху склали на водіїв вантажівок адмінпротоколи за порушення правил дорожнього руху.

«Цього місяця вже складено понад десять адмінпротоколів відповідно до ч. 1 статті 122 КупАП», – повідомляє начальник сектору з нагляду за безпекою дорожнього руху Мукачівського відділу поліціі Сергій Стежковий. – «В центрі Мукачева забороняється рух вантажних автомобілів і причепів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т (якщо на знакові не зазначена маса) або з такою, що перевищує зазначену на знакові, а також тракторів, самохідних машин і механізмів».

На початку тижня в Мукачеві поліцейські оштрафували водія великогабаритного транспортного засобу. Чоловік, що перебував за кермом вантажівки пояснив, що не хотів їхати в об'їзд та вирішив скоротити дорогу, тому поїхав через центр міста не зважаючи на знак «Рух вантажного засобу заборонено». Поліцейські склали протокол на порушника. Наразі йому доведеться сплатити 255 гривень штрафу.

Поліція і надалі проводитиме роботу в даному напрямку, також звертається до водіїв вантажівок неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp