Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород стане чистішим (ФОТО)

25 березня 2017 р., 12:41

У місті працює спецтехніка

{g}

Сьогодні вночі та вранці до механізованого прибирання вулиць Ужгорода залучили 5 одиниць техніки. За словами керівника КП «КШЕП» Івана Довбака, такі роботи проводять переважно вночі або у вихідні. В інший час дуже інтенсивний рух, та й водії не відзначаються ввічливістю – не пропускають спецтехніку, яка працює з проблисковими маячками, а ефективність роботи комунальних служб тоді знижується.
Отож, комунальники працюють сьогодні на вулиці Толстого, кругах площ Дружби народів та Богдана Хмельницького, транспортному мосту Масарика, вулицях Митній, Собранецькій, Підгірній, Закарпатській.

Це – механізоване прибирання, очищення прибордюрної лінії від пилу та бруду, після цього буде механізоване миття спецмашиною.
Сьогодні та завтра вночі механізоване прибирання проводитимуть і на інших вулицях Ужгорода. До Великодня працюватимуть в інтенсивному режимі, щоб належно підготувати місто до свят - таке доручення дав міський голова Богдан Андріїв, який постійно наголошує працівникам комунальних служб на належному прибиранні міста та підтриманні чистоти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp