Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленький закарпатець потребує допомоги (ФОТО)

25 березня 2017 р., 16:31

Лікування йде маленькому Девіду на користь, залишилось не багато, але молодій мамі потрібна фінансова допомога для продовження лікування.

"Справа в тому, що моi синочки: Девід та Данiiлом – з’явилися на світ завчасно, в результаті кесаревого розтину в 6,5-місячний термін з вагою 1100гр, через тривале кисневе голодування. Лікарі практично не давали шансів на життя хлопчикiв...1,5 мiс реанiмацii...З часом Даніiл почав розвиватися і міцнішати, а Девiд - важко пристосовувався до життя: легенi погано працювали, часто переставав дихати, був дуже слабенький,постiйно був пiд наглядом,у віці 1 року він важив всього 4 кг, лiкарi казали, що дитина буде " як овоч" так як мозок був значно уражений. В 1,5 Девiду поставили дiагноз - ДЦП спастичний тетраперез із затримкою статекінетичного розвитку...Тато хлопчикiв покинув,сказавши,що такi дiти йому не потрiбнi", - пише мама у проханні до закарпатців.

 

"Я почала шукати необхідне лікування для Девіда - це Мiжнародна клiнiка вiдновного лiкування iм.Козявкiна, що в Трускавцi. Перший раз туди потрапили, коли Девiду було 3,5 рочкiв i побачили,що дане лiкування йому дiйсно допомагає: вiн почав мiцнiшати, почали вiдновлюватися втраченi рефлекси...На даний час Девiду 8 рочкiв.За цей перiод вiн пройшов 11 курсiв лiкування в клiнiцi, досягнув великих результатiв: тепер він може перевертатися, повзати, сидіти, вставати біля опори,ходити з пiдтримкою за ручки,може невелику вiдстань пройти,тримаючись за одну ручку,став активний,веселий,добрий,дуже любить гратися машинками і тракторами, і мріє одного дня стати водієм", - пише мама.

"Лікарі дають хороші прогнози і кажуть, що Девід зможе самостійно ходити, але для цього потрібно i далi проходити курси реабілітації в клiнiцi 3 рази в рік, щоб не втратити позитивної динаміки одужання. Курс лIкування дуже дорого коштує - 8000грн на лiкування + 3000грн на проживання пiд час лiкування!!! На наступний курс лiкування ми записанi 13червня", - розповіла мама Девіда.

Мама представила всі потрібні документи і просить допомогти.

Карта ПриватБанка: 5168 7553 3210 1001, Крошка Iнна Володимирiвна. Призначення: на лікування Девіда.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp