Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В зоні АТО тривають обстріли

22 червня 2014 р., 11:52

Недовго на Сході було тихо...

За ніч кілька разів був обстріляний аеродром в Краматорську, зайнятий силами АТО.В зоні АТО повсюдно фіксуються нападу сепаратистів на позиції силовиків, повідомив глава центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, за ніч кілька разів був обстріляний аеродром в Краматорську, зайнятий силами АТО. Обстріл зроблений з автоматичних гранатометів АГС-17 і стрілецької зброї.

Крім того, було здійснено обстріл трьох блокпостів сил АТО під Слов'янському. "Терористами застосовані міномети, вівся снайперський вогонь. За нашими даними, бойовики отримали з Росії та застосовують новітні російські 12.7-мм снайперські гвинтівки ВССК Вихлоп", - пише Тимчук.

Також була обстріляна військова частина в Артемівську. Обстріляли блокпост сил АТО під Червонопартизанском Луганської області, "ополченці" застосовували стрілецьку зброю і міномети.

"Сили АТО відкривають вогонь у відповідь, проте в силу оголошеної паузи в операції не переходять до активних дій", - додав Тимчук.

З середини квітня на сході України йде АТО. Найбільш гостре протистояння спостерігається в Слов'янську на півночі Донецької області, а також в сусідньому Краматорську і Маріуполі на півдні області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp