Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти до музею завітали (ФОТО)

25 березня 2017 р., 19:00

Аби побачити роботи відомого хдоєника

Студенти УТЕК КНТЕУ разом з викладачем коледжу Л.М.Пинзеник відвідали музей нашого земляка, народного художника України А.А.Коцки. Екскурсії були проведені в групах ІІ курсу (24 березня) та ІІІ курсу (22 березня) спеціальності «Готельне обслуговування».

Музей працює з 1990 року та знаходиться по вул. Вінничній,20 в м.Ужгород. Його експозиція складається з великої колекції творів художника та побутових речей, що оточували митця за життя. Усе найважливіше в мистецтві Андрія Коцки пов'язане з рідною землею. Закарпаття на все життя залишилося його улюбленою темою. Мальовничі полонини та блакитне небо, гори та прозоре гірське повітря наповнюють його картини живим диханням, народжуючи в них мерехтливе сфумато (пом’якшення обрисів фігур та предметів). Роботи художника демонструвались в Чехословаччині, Угорщині, Німеччині Мексиці, на Кубі, Шрі-Ланці, Іспанії, Фінляндії, Росіїї та інших країнах.

Виражаємо вдячність за чудову екскурсію працівникам музею Валентині Червняк та Ользі Оберемко.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp