Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські каратисти у Ізмаїлі змагалися (ФОТО)

28 березня 2017 р., 21:00

Боролися за перемогу у вихідні

Цими вихідними у м. Ізмаїл (що на Одещині) пройшов Міжнародний чемпіонат з карате JKS, в якому взяла участь мукачівська команда з карате СКК «Сінай» на чолі з тренером вищої категорії ,Майстром спорту України з карате - Романом Маслиган. У цих змаганнях брали участь представники з Румунії, Молдови, Болгарії та України. Зокрема, спортсмени змагались у вікових групах в розділах куміте та ката.

В рамках турніру була організована командна зустріч між представниками Молдови та України, у розділі командного куміте.

У складі збірної України у цю групу були включені і два мукачівця, а саме Гонак Максим та Кепинач Іван. З рахунком 2-1 виграли Українці.

В особистих змаганнях відзначився Маслиган Миколай 1 місце в куміте та 3 місце в ката в категорії 8-9 років.

Серед дівчат 10-11 років переможницею стала Гонак Ольга, яка у фіналі перемогла спортсменку із Румунії.

В категорії 12-13 років переможцем в куміте став Кепинач Іван, а серед дівчат призерка Чемпіонату Європи та України - Фабрицій Софія.

У категорії 14-15 років в куміте друге місце зайняв Буштин Денис отримавши срібну нагороду.

У категорії 16-17 років Єгоров Сергій переміг всіх своїх супротивників в куміте та ката. Дзямко Андрій зайняв перше місце в категорії куміте 18+.

В командному куміте (в категорії 8-9 років) відзначилась і наша стінка. Так Плітченко Іван та Маслиган Миколай перемогли спортсменів з Одеської області і посівли перше місце. Загалом наші каратисти вибороли 20 нагород з яких 11 золотих.

Наразі спортсмени продовжують підготовку до відкритого чемпіонату області з шотокан карате-до, що відбудеться у кінці квітня у місті над латорицею.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp