Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ полегшили життя хворим дітям

22 червня 2014 р., 17:00

Всім небайдужим подякували, що вони долучилися до проекту "Серце до серця".

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вручив подяки волонтерам, які невтомно працювали після пар, роботи, у вихідні, аби допомогти хворим діткам, зібравши для них якомога більше коштів.

«Цього року нам удалося зібрати 263 тисячі грн. Зважаючи на ситуацію в країні, ми задоволені результатом. Дуже активно долучилися до акції освітяни. Майже 60 волонтерів були студентами. Це засвідчує не тільки громадянську активність молоді, але й багатство її внутрішнього світу. І якість збирання коштів теж поліпшилися. Для нас дуже важливо, аби всі учасники відчували, що їхня праця цінується. Ми віддячуємо їм чи подяками, чи поїздками на рок-фестивалі, за кордон», – коментує Яна Сидор – представник ВБФ «Серце до серця» в Закарпатській області. Волонтери акції захоплено відгукуються про роботу в команді фонду й стверджують, що це дуже відкритий, альтруїстичний і здоровий колектив.

«У всеукраїнському благодійному фонді «Серце до серця» я вже 3 роки. Ставши волонтером, збирала кошти для діток, що хворіли на цукровий діабет. Торік теж добровільно допомагала, а вже цього року, крім волонтерства, долучилася й до організації. Робити добрі справи для інших – одне з кредо мого життя. Це єдина акція, у якій беру участь, оскільки знаю 100-відсотково, що зібрані гроші йдуть на конкретну справу, а не комусь у кишеню, як про це думає багато людей. Робота в «Серці» – це насамперед дружня атмосфера, адже сюди приходять ті, хто хоче допомогти, і це круто, коли розумієш, що ти не один, що нас – більшість. Це весело проведений час, нові знайомства. Недарма фонд називається «Серце до серця», бо він справді єднає щирі, добрі і люблячі серця. З року в рік чекаю акції, як і багато моїх знайомих. А найприємніше мені те, що вдається заряджати «сердечною» енергією інших людей, тому нас дедалі більше і більше», – коментує Христина Ярема, студентка філологічного факультету.

За результатами цьогорічної акції, найкращим волонтером стала Сідей Марія, студентка математичного факультету, яка третій рік поспіль бере участь в акції.

«Попередні роки я збирала невеликі суми – близько 100 грн. А цього вдалося принести до фонду 990,90. За три роки участі в організації я набула досвіду, як підходити до людей, що їм казати. Адже зазвичай усі поспішають, навіть у вихідні. Багато хто оминає волонтерів, але більшість кидає у скриньку хоча б кілька гривень. Були й такі, що й 50-, і 100-гривневі купюри жертвували. Враження залишилося позитивне, бо бачу, що люди не байдужі до благодійництва навіть у такий непростий час. Сподіватимуся, наступного року також буду мати змогу підтримати акцію», – коментує студентка математичного факультету Марія Сідей, яку визнали кращим волонтером цьогорічної акції «Серце до серця».

Світлана Лапига

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp