Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська співачка презентує кліп (ФОТО)

29 березня 2017 р., 19:12

У останній день березня

Закарпатська етно-співачка Мирослава Копинець представить в Ужгороді новий кліп «Під дубиною»

«Під дубиною» - так називається нова робота талановитої співачки з Ужгорода Мирослави Копинець, котру вона вже готова представити краянам та всій Україні.

Мирослава, солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, відома не лише неповторним голосом та потягом до саме народного, фольклорного співу, а й наміром відродити старовинні пісні та тим, що віддає перевагу автентиці.

{g}

Саме такою і є пісня «Під дубиною», на котру виконано відеороботу. Її і презентує Мирослава 31 березня та розповість як про цей твір, так і загалом про свою творчість на прес-конференції. Також наша співачка запросить на свій сольний концерт, що його вже готує представити публіці, запропонувавши спів із закарпатською душею та закарпатським же талантом.

Відеокліп на закарпатську народну пісню "Під дубиною"- печальну історію кохання голуба і голубки - знімали у музеї архітектури і побуту. Під час роботи дотримувались автентичності у костюмах героїв. Адже і пісня автентична, і відповідно виконана. Режисер -В’ячеслав Єгоров. Кліп було створено за сприяння Управління культури ОДА.

Автор музичного аранжування до пісні - виходець із Закарпаття Олександр Соліч. І саме співпраці Олександра і Мирослави завдячуємо тим, що слухач почув неповторні пісні із музичної скарбниці Закарпаття, котрі отримали нове життя і сучасне якісне звучання, звісно, зберігши свою народну душу, як от «На камені ноги мию» та інші з альбому "Ruthenia", «Сповідь емігрантки» тощо .

Презентація кліпу та спілкування з журналістами та всіма зацікавленими відбудеться цієї п’ятниці, 31 березня о 15.00 в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту, під час прес-конференції запланована і презентація сольного концерту та нового кліпу Мирослави Копинець.

На фото: портрет Мирослави та кадри зі зйомок кліпу на пісню «Під дубиною».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp