Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево буде з новим "мейкапом" (ВІДЕО)

23 червня 2014 р., 08:57

Тротуари з бруківки, пофарбовані мости та ямкові ремонти - головне, щоб встигли до дощів.

У Мукачеві тривають роботи з благоустрою. Незважаючи на проблеми з держказначейством комунальники розвивають інфраструктуру міста. Роботи – хоч відбавляй – покоси трави, очистка берегів річки від борщівників, ремонт доріг, тротуарів, мостів.

Комунальники активно приводять до ладу інфраструктуру міста. У Мукачеві взялися зокрема і за ремонт доріг і тротуарів. Комунальники кажуть, з матеріалами чи працівниками біди немає, проблема в нестачі коштів. Ще до сьогодні казначейство повністю не проплатило гроші, не зважаючи на платіжні доручення міськвиконкому.

Наразі у місті ямковий ремонт доріг зробили на вулицях з інтенсивним транспортним рухом. Ремонт запланований і на бічних вулицях мікрорайонів. До кінця року роботи планують завершити. Ремонтують і дороги викладені бруківкою. Цей матеріал, як стверджують комунальники, один із найкращих видів дорожнього покриття, адже він надійніший і дешевший ніж асфальтобетон. Бруківкою наразі в місті закладають і тротуари. 

Ремонт мостів також включений до програми благоустрою міста. Перила і бордюри фарбують, асфальтують пішохідні доріжки. Покіс трави і обрізка кущів – один із пунктів програми благоустрою. Близько 20 працівників комунального підприємства щодня приводять місто до ладу. Чималу роботу вони зробили і в міських зонах відпочинку. Роботи по благоустрою міста триватимуть і надалі. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp