Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ про Самойлову: Поступки неможливі, закон один

31 березня 2017 р., 20:20

Закон єдиний для всіх - і його потрібно виконувати, заявив міністр закордонних справ.

Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що для представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойлової не може бути зроблено винятки у вигляді в'їзду на територію України. Про це він заявив після зустрічі глав міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі, передає Газета.Ru."Закон є закон. Він один для всіх. Ми дотримуємося принципу верховенства права і неухильного виконання закону. Ми не говоримо про якісь формальні чи неформальні винятки. Ми говоримо про виконання закону. Щоб закон був законом, його необхідно виконувати", - сказав він.Прикметно, що 30 березня в Києві виступали Comedy Women, які давали концерти в Криму після анексії, причому приїхали вони на півострів з порушенням законів України.

При цьому заборону на в'їзд Юлії Самойловій в Україну пояснили її концертами в Криму, якими було порушене українське законодавство.Також зазначимо, що організатори пісенного конкурсу (EBU) заявили, що певні країни пригрозили бойкотом Євробаченню-2017 через Самойлову. В EBU також закликали прем'єра України зробити виняток для співачки. Закон єдиний для всіх - і його потрібно виконувати, заявив міністр закордонних справ.Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що для представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойлової не може бути зроблено винятки у вигляді в'їзду на територію України. Про це він заявив після зустрічі глав міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі, передає Газета.Ru."Закон є закон. Він один для всіх. Ми дотримуємося принципу верховенства права і неухильного виконання закону. Ми не говоримо про якісь формальні чи неформальні винятки. Ми говоримо про виконання закону. Щоб закон був законом, його необхідно виконувати", - сказав він.Прикметно, що 30 березня в Києві виступали Comedy Women, які давали концерти в Криму після анексії, причому приїхали вони на півострів з порушенням законів України.При цьому заборону на в'їзд Юлії Самойловій в Україну пояснили її концертами в Криму, якими було порушене українське законодавство.Також зазначимо, що організатори пісенного конкурсу (EBU) заявили, що певні країни пригрозили бойкотом Євробаченню-2017 через Самойлову. В EBU також закликали прем'єра України зробити виняток для співачки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp