Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль каже, що нардеп Віктор Балога має австрійський паспорт

1 квітня 2017 р., 11:31

І підготував Луценку звернення про це

Москаль просить Луценка невідкладно внести у Верховну Раду подання про позбавлення Віктора Балоги депутатської недоторканності через його австрійське громадянство.

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога має крім українського австрійське громадянство. Копія паспорта громадянина Австрії В.Балоги опинилася в розпорядженні Закарпатської облдержадміністрації.

– У часи роботи в Секретаріаті Президента України Віктора Ющенко Балога майже щотижня літав у Австрію, скупив на околиці Відня купу нерухомості й таємно отримав австрійське громадянство, – заявляє Геннадія Москаль. – Цей факт давно відомий серед політикуму Закарпаття, але документальне підтвердження ми отримали тільки нещодавно. Публікуємо скан-копію документа зараз, оскільки перевіряли його достовірність через дипломатичні установи. На паспорті чітко видно фото, дату народження, місце (с.Завидово Мукачівського району) та підпис В.Балоги. При оформленні австрійського громадянства цей пан вніс перед своїм прізвищем частку «де», яка начебто має свідчити про його дворянське походження. І тепер В.Балога, приїжджаючи в Завидово, після кожного застілля показує своїм односельчанам австрійський паспорт із прізвищем de Baloga й вимагає звертатися до себе не інакше, як «месьє»!

Сьогодні (1.04) я направив офіційне звернення до Генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням невідкладно внести у Верховну Раду подання про позбавлення Віктора Балоги депутатської недоторканності й притягнення цього «месьє» із Завидова до кримінальної відповідальності. Нагадую, що згідно із Законом України «Про державну службу», державні службовці можуть мати тільки одне – українське громадянство.

Йосип 01.04.2017 13:51 IP: 188.89.41.31
Зараз така система що все може ізканувати.це фото десь шнурки Москаля підібрали і сканували із візи ,так що пане Москалю покажіть свій настоящий Румунський паспорт.,лоханете Закарпатців,і від себе відвертаєте увагу,тобто із хворої голови перекладаєте на здорову, де такий чесний взявся Москаль під крилом Ровда, рано чи пізно за все відповісте перед Богом!! недовго Вам залишилось
читач 01.04.2017 12:36 IP: 81.215.112.92
Як би там не було, а Москаль просто молодець. Хоть один найшовся на завидівського баригу, котрий вже десятки років знущається із закарпатців. Зокрема цей ханига присвоїв собі Мукачівщину разом із райцентром і вважає, що то є його вотчина. Нарешті правда восторжествувала.
ужгородець 01.04.2017 11:44 IP: 69.230.107.46
Шось у месье фото якби з боку фотькався.А Моцкаль молодець,знає фіглювати!!!

Схожі новини

Москаль: "Голови РДА будуть звільнені одразу після того, як Балога надасть докази їхнього подвійного громадянства"
Москаль: «Заява прес-служби Генпрокуратури про подвійне громадянство голови Виноградівської РДА – брехлива від початку до кінця»
Москаль про подвійне громадянство (Відео)
Москаль каже, що Садовий образився на Закарпаття
Балога каже, що влада Закарпаття допустила паводок у краї, бо формувала "ширку" в облраді
Москаль каже, що Балога їздить на машині, номери якої відповідають номерам автівки-двійника
Москаль Балозі: «Не знати Конституцію України – це ганьба, а використовувати трагедію для зведення рахунків зі своїми родичами – підло й гидко!»
Москаль назвав Балогу набридливою мухою
Вся сім'я Генадія Москаля має канадські паспорти, - Балога
Москаль каже, що Балога тричі хотів захопити "Паланок" (ДОКУМЕНТИ)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp