Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’ятьох водіїв напідпитку спіймали на Закарпатті

1 квітня 2017 р., 18:35

Протягом минулої доби

Першого нетверезого водія мопеду працівники поліції зупинили в с.Шаланки Виноградівського району, оскільки той рухався без захисного шолому. 41-річний місцевий житель мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 2,25 проміле алкоголю, що було зафіксовано працівниками поліції в адмінпротоколі.

Другого нетверезого водія мопеда було зупинено у Рахівському районі. На транспортному засобі були відсутні номерні знаки, а за кермом перебував 23-річний нетверезий хлопець, який ще й до всього не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення останній категорично відмовився, тому для складання адміністративних матеріалів правоохоронці залучали свідків.

У Міжгір’ї наряд ГШР зупинив автомобіль марки «Mеrсеdеs Sprіntеr» під керуванням 24-річного жителя району. Хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння та навіть не зміг пред’явити поліцейським жодних документів – ні на право керування транспотним засобом, ні на сам автомобіль. Йому запропонували пройти освідчення на місці, проте він відмовився. Коли порушника доставили в медзаклад, то там він почав всіх ображати нецензурними висловами, хапав поліцейських за форменний одяг, а потім навіть намагався втекти з лікарні. Всім діям правопорушника працівники поліції дали правову оцінку та склали необхідні протоколи.

Двох нетверезих водіїв затримали іршавські ГШР-івці. Водія автомобілю «Fоrd» наряд зупинив за несправність світлових габаритів. За кермом перебував 40-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося в районній лікарні, де у водія зафіксували 1,4 проміле алкоголю. Другий нетверезий водій був затриманий на тій же вулиці Іршави, що і попередній. Керував автомобілем «Jeep» нетверезий 35-річний місцевий мешканець. У нього виявили 1,3 проміле алкоголю.

Усі складені адміністративні протоколи поліція направить до суду, для прийняття остаточного рішення та обрання міри покарання.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp