Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка пішла з дому без слів

2 квітня 2017 р., 11:20

Рідним довелося звертатися до поліції

Дівчина пішла до друга, але нічого не сказала. Без полісменів не обійшлося.

14-річна жителька с.Сюрте Ужгородського району поїхала з дому до свого приятеля у Берегово, нічого не сказавши про це рідним. Ті заявили в поліцію, юну мандрівницю розшукали й повернули додому 31 березня в чергову частину Ужгородського районного відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с.Сюрте Ужгородського району, яка повідомила про зникнення своєї внучки. Як встановили правоохоронці, 14-річна дівчина обідньої пори пішла з дому погуляти й не повернулася. Родичі зниклої розповіли про те, що дівчина має хлопця у Берегові. 

Туди й привели пошуки школярки, які проводили працівники карного розшуку та ювенальної поліції. Наступного дня зниклу жительку Ужгородщини знайшли вдома у молодого жителя м.Берегова. Злочинних проявів щодо неповнолітньої поліція не встановила. З дівчиною поліцейські провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки в майбутньому. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp