Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечин: Хресну Дорогу там показали пантоміми (ФОТО)

2 квітня 2017 р., 16:41

Не оминули важливу тему.

Сьогодні, 2 квітня, у Перечинському греко-католицькому Свято-Миколаївському храмі відбувся показ пантоміми «Хресна дорога», яку підготувала керівник дитячого церковного хору «Квіти для Господа» Іванна Яцола разом з малими прихожанами. У десятихвилинній постановці поєднали минуле і сучасне: хресна дорога, страта Ісуса Христа, мирське суєтне життя людей нашого часу.

{g}

– Постановка дуже актуальна, особливо зараз, у період Великого посту. Нею хотіли привернути увагу людей до ролі Ісуса Христа у нашому житті – з ним легше жити, долати труднощі, адже він нас любить,- зауважує пані Іванна. – Ісуса розіп’яли 2000 років тому, але він воскрес, аби врятувати нас. Він приходить до нас, але ми відкидаємо його, бо поринули з головою в комп’ютер та Інтернет. У сім’ях нема любові, миру, багатий проганяє бідного зі свого двору з ні з чим. Раз у рік беремо до рук Біблію, читаємо – і тут нам телефонують. Після телефонної розмови вже й забули, про що читали. Закриваємо книгу і йдемо гуляти.

Діти грали та співали неперевершено, зворушливо. Музичний супровід забезпечив отець Мирослав (гітара) та вчитель музичної школи Наталія Самош (скрипка).

Тетяна Грицищук, "Карпатський об’єктив", фото автора


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp