Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Тячівської РДА відзвітував про роботу

3 квітня 2017 р., 13:15

Перед громадськістю

У п'ятницю, 31 березня на сьомій сесії Тячівської районної ради сьомого скликання голова районної державної адміністрації Василь Дем'янчук прозвітував про виконання делегованих районною радою повноважень.

Попередньо звіт був оприлюднений на офіційному сайті Тячівської райдержадміністрації, тож кожен бажаючий має можливість ознайомитись з текстом.

Загалом у звіті окреслені основні напрямки здійсненої роботи, досягнення та здобутки у всіх галузях району, використання бюджетних коштів тощо. 

Василь Дем'янчук також відповів на чисельні запитання присутніх у залі, що стосувались соціального захисту населення, ремонту доріг, розвитку інфраструктури, проведення благоустрою тощо. 

Очільник району також наголосив, що за звітній період вдалося капітально відремонтувати дорожнє покриття на багатьох відрізках автомобільних доріг загального користування. Також було відкрито відреконструйований дитячий комплекс "Веселка" в смт. Тересва, який не працював майже двадцять останніх років. 

На часі введення в експлуатацію ще одного довгобуду - Углянської лікарні, яке заплановане на цей рік. Окрім того влада працює над покращенням матеріально-технічного стану медичної галузі району і перспективу створення госпітального округу тощо. 

Відтак голова адміністрації подякував всім депутатам за конструктивну роботу, а також закликав до подальшої співпраці на розвиток району і благополуччя його мешканців. 
-Ми працюємо і в нас є з чим іти до людей, хочу вас запевнити, що така робота триватиме й надалі, - наголосив Василь Дем'янчук. 

Слід зазначити, що за рішення про звіт голови районної державної адміністрації проголосували 36 із 39 присутніх у залі депутатів на засіданні сесії. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp