Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росії не потрібна участь в Євробаченні, їй потрібна провокація – Порошенко

4 квітня 2017 р., 14:10

Така думка лідера країни

Порошенко вважає, що Російська Федерація свідомо порушує українське законодавство щодо окупованого Криму. Таке повідомлення з’явилося у Твіттері:

Svyatoslav Tsegolko✔@STsegolkoРосії не потрібна участь в Євробаченні, їй потрібна провокація. - Президент про свідоме порушення РФ укр законодавства щодо Криму.


Нагадаємо, СБУ заборонила на 3 роки в'їзд в Україну російській виконавиці Юлії Самойловій, обраній для участі у Євробаченні-2017.

У червні 2015 року вона виступала в окупованому Росією Криму.

Крім того, відомство перевірить й інших закордонних виконавців, які могли порушити закон, виступаючи на окупованих територіях або в анексованому Криму.

ЄМС запропонувала Першому каналу Росії транслювати виступ Самойлової, щоб вона могла взяти участь у конкурсі. Проте мовник відхилив цю пропозицію.

Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко заявив, що трансляція виступу Самойлової все одно порушує закон України.

У СБУ розповіли, що не змінюватимуть рішення щодо Самойлової.

Крім того, ЄМС спростувала інтерпретацію матеріалу швейцарського видання Blick, яке із посиланням на главу ЄМС Інгрід Делтенре повідомило про те, що Україну через заборону в'їзду співачці з Росії, можуть усунути із конкурсу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp