Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Росії розстріляли поліцейських (ВІДЕО 18+)

4 квітня 2017 р., 14:22

Учасники ДТП під час оформлення протоколу відкрили вогонь.

В Астрахані в ніч на 4 квітня невідомі розстріляли двох поліцейських. Про це повідомили в управлінні МВС Росії в Астраханській області."Вночі 4 квітня в Державтоінспекцію надійшло повідомлення про зіткнення автомобілів Газель і Nissan March у Ленінському районі міста Астрахань. На місце ДТП було направлено автопатруль Окремого батальйону ДПС № 1. 

За попередніми даними, під час оформлення ДТП інспектори піддалися нападу з боку учасників аварії, які перебували в мікроавтобусі. Зловмисники відкрили вогонь по правоохоронцях із вогнепальної зброї і зникли. Від отриманих поранень співробітники ДІБДР померли до приїзду швидкої допомоги", - сказано в повідомленні.Порушено кримінальну справу за трьома стаття КК РФ. У розшук оголошені вісім осіб.На думку губернатора Астраханської області Олександра Жилкіна, до вбивства поліцейських в Астрахані причетна група радикальних ісламістів-ваххабітів."Коло підозрюваних у скоєнні цього зухвалого злочину виявлено, силовики здійснюють їх активний пошук", - цитує урядовця його прес-служба.Попередження. Кадри містять сцени смерті і не рекомендуються до перегляду людям зі слабкою психікою та особам до 18 років.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp