Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємець відповідатиме за привласнення бюджетних коштів

4 квітня 2017 р., 18:42

Перед судом

Судитимуть приватного підприємця, котрий завищив суму ремонтних робіт будинку культури на 23 тис.грн і привласнив бюджетні кошти

За належного процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом підроблення офіційного документу та привласнення коштів місцевого бюджету.
Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко, до Ужгородсього міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт відносно приватного підприємця, який при виконанні робіт по реконструкції одного із будинків культури Ужгородського району, вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт, завищивши їх на 23 тис. грн.
Внаслідок вчинення вказаних неправомірних дій державним інтересам спричинено шкоду на вищевказану суму.
Дії приватного підприємця кваліфіковано за - ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення іншого офіційного документа, який видається громадянином-підприємцем) та ч.1 ст.191 КК України (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі).

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp