Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

20 підприємців платили зарплату "у конвертах"

23 червня 2014 р., 13:25

В результаті перевірки роботодавців зобов’язали оформити своїх працівників належним чином.

Протягом січня-травня 2014 року за результатами контрольно-перевірочної роботи щодо платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового та іншого законодавства, виявлено 20 фізичних осіб-підприємців, які використовували працю найманих осіб без документального оформлення трудових відносин. В результаті всі працівники належним чином оформлені, а відтак до бюджету додатково надійшло понад 12 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Підвищення рівня заробітної плати та її легалізація є одним із пріоритетних напрямів роботи ДПІ у Виноградівському районі, оскільки це не тільки надходження до бюджету, а й захист прав та законних інтересів громадян. З керівниками підприємств та підприємцями обговорюються причини і проблеми, які призводять до виплати заробітної плати нижче встановленого законом мінімального рівня. 

Фахівці інспекції зазначають, що з початку року 16 юридичних осіб та 6 фізичних осіб-підприємців значно підвищили рівень оплати праці. Додатково до місцевих бюджетів за п’ять місяців поточного року надійшло 11,8 тис. грн. ПДФО та 33,8 тис. грн. єдиного соціального внеску.

«Шановні громадяни! Аби не втратити соціальні гарантії, які дають вам упевненість у завтрашньому дні, обов’язково подбайте про законність умов свого працевлаштування, нарахування та виплати заробітної плати», звертається до усіх найманих працівників Виноградівщини начальник ДПІ у Виноградівському районі Тетяна Граб.
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp