Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ющенко розповів про Москаля правду (Відео)

5 квітня 2017 р., 11:41

В ефірі телеканалу ЗІК

Геннадій Москаль – це людина, якою керують досить високопоставлені особи. Тому будь-які його звинувачення у тому, що я, чи люди з моєї команди, брали хабарі, є безпідставними. Про це заявив Віктор Ющенко, Президент України (2005-2010 рр.) в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

«Насправді Геннадій Москаль – не некерований політик, як прийнято вважати, а глибоко керований політик. Чому зараз така атака на людей з моєї команди, я не можу сказати. Очевидно, що займатися Ющенком набагато цікавіше, ніж виконувати свої обов’язки», – говорить Віктор Ющенко.

Зокрема, губернатор Закарпатської ОДА звинувачував Віктора Ющенка у тому, що він начебто отримав хабар, щоб повернути Януковича до влади.

«Я заявляю, що я ніколи, за жодних обставин я не брав хабаря. Я можу впевнено сказати, що жуліків на роботу не приймав і не оточував себе криміналітетом», – наголосив Ющенко.

Щодо «Лікарні майбутнього», то Президент зазначив, що наразі завершується вже 15-та перевірка цього проекту.

«Можу сказати, що ці перевірки проводилася по ініціативі організації, яка співпрацює з «ЛНР» та «ДНР». За моєї каденції на цей проект ми зібрали 100 мільйонів гривень, провели міжнародний конкурс, вготовили кошторисну документацію, проте вже у 2009 році держава перестала бути партнером цього проекту. Я наполягав і просив: якщо держава не хоче займатися цим проектом, то хай дасть дозвіл, замість уряду, шукати інші сторони фінансування, однак такий дозвіл мені не дали», – розповів Віктор Ющенко.

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp