Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

100 людей не побоялося порушити міграційне законодавство

5 квітня 2017 р., 14:47

Такі от реалії

Зафіксували у краї.

16 нелегальних мігрантів виявили працівники міграційної служби Закарпаття у взаємодії із співробітниками поліції та прикордонниками у рамках відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”, що проводилися у період з 14 березня по 5 квітня. 

Результати проведених цільових профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері , аналізували на нараді в Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області.

На сьогодні в краї постійно або тимчасово проживає майже чотири тисячі іноземців. За допущені порушення правил перебування в Україні до адміністративної відповідальності притягнуто 62 іноземних громадян та 42 закарпатців, які запросили іноземців та надали їм житло.

За час здійснення відпрацювання працівниками служби прийнято рішення про скорочення терміну перебування 5 громадянам Молдови та винесено 7 рішень про примусове повернення іноземців до країн походження (3 громадян Азербайджану, 2 - Російської Федерації, по одному - Молдови та Узбекистану).

Підбиваючи підсумки наради, начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин підкреслив, що робота щодо протидії нелегальній міграції та дотримання міграційного законодавства не повинна обмежуватися рамками відпрацювань. Це питання пріоритетне і має бути на постійному контролі.














Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp