Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатським прикордонникам пропонували хабар

6 квітня 2017 р., 11:18

У розмірі п’ятиста гривень

Учора ввечері прикордонниками Чопського загону вкотре було зафіксовано та припинено спробу дачі хабара. Громадянин Угорщини, прямуючи на виїзд з України, для перевірки документів надав паспорт, у який попередньо вклав купюру номіналом 500 гривень. У такий спосіб чоловік намагався вирішити з прикордонниками питання про уникнення відповідальності за перевищення терміну перебування на території України. Звісно, охоронці кордону від такої пропозиції відмовились та притягнули правопорушника до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.203 КУпАП.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp