Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутат Хустської районної ради спростував інформацію про те, що не голосував за визнання Росії окупаційною територією

8 квітня 2017 р., 12:40

Заеречує цей факт

І висловлює власну позицію.

Голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Іванович Павлій прокоментував розповсюджену в ЗМІ та представниками громадськості інформацію про те, що він, як депутат Хустської районної ради, не голосував за звернення до вищих органів державної влади щодо визнання тимчасової окупації Російською Федерацією частин Луганської та Донецької областей.

Шановні друзі, нещодавно ряд ЗМІ та представники громадськості розповсюдили інформацію про те, що я, як депутат Хустської районної ради, не голосував за звернення до вищих органів державної влади щодо визнання тимчасової окупації Російською Федерацією частин Луганської та Донецької областей.

З цього приводу хотів би роз'яснити ситуацію і заявити наступне.

Будь-які питання, які пропонуються до розгляду на сесії, проходять певну підготовку, попереднє обговорення на комісіях, фракціях. Проекти рішень з таких питань за 20 днів перед проведенням сесії, але не пізніше ніж за 3 дні, розміщуються на сайті районної ради для надання можливості ознайомитись з ними як громадськості, так і депутатському корпусу, бо так вимагає закон та регламент роботи Хустської районної ради.

Вважаю, що звернення до вищих органів державної влади з приводу такого питання, яке стоїть надзвичайно гостро не тільки в українському суспільстві, а й на міжнародному рівні, потребує відповідної підготовки, аналізу, обгрунтованості і тільки після цього може бути поставлено на голосування.

В даному випадку проект рішення та текст звернення не проходив обговорення на засіданні комісій, взагалі не був розміщений на сайті районної ради у строки, встановлені регламентом (якщо не помиляюся, то навіть у день голосування його не було на сайті райради), у залі депутатам, як і мені особисто, не було надано ні тексту звернення, ні проекту рішення. Звернення було озвучено з трибуни і таким чином мені, як і всім іншим, пропонували проголосувати за нього, що, на мою думку, є неприйнятним.

Шановні друзі, як і зазначено у публікаціях ЗМІ, окрім депутатських повноважень я ще є і державним службовцем категорії "А". Рішення, які приймаю я, аналізуються із особливою прискіпливістю. Як, зокрема, і в даному випадку. Щоб мати обґрунтовану позицію та бути впевненим у правильності прийнятого рішення, усвідомлювати, що воно принесе користь, бути відповідальним перед усіма вами та особисто перед собою, при вирішенні того чи іншого питання, не бути втягнутим у якусь політичну авантюру, я маю його вивчити, проаналізувати, зважити всі "за" та "проти" і тільки тоді приймати рішення, а не почути швиденько на слух і проголосувати, не розуміючи про що йде мова. В інакшому випадку виходить ситуація про яку часто говорила на лекціях з кримінального права моя викладачка: "казнить нельзя помиловать". Як кому поставимо - так і буде.

От тому, власне, я і не натиснув жодної кнопки - ні за, ні проти, ні утримався.

Я був на сході. Я бачив, що там коїться. Я впевнений, що це війна. І тому, на кінець, хотів би звернутися до всіх - друзі, давайте не спекулювати на темі війни, бо це низько, неприпустимо та й просто аморально.

 


Хустська районна державна адміністрація

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp