Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ затримала російського шпигуна на Донбасі

8 квітня 2017 р., 21:05

Колишній бойовик ДНР був затриманий у місті Торецьк.

Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього бойовика ДНР, який приїхав у Торецьк Донецької області, щоб шпигувати за ЗСУ для спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-служба СБУ."Колишнього бойовика терористичної організації ДНР, який шпигував на користь російських спецслужб, затримала в районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, уродженець Донбасу ще у 2014 році приєднався до сепаратистів."Згодом, побоюючись відповідальності за свою протиправну діяльність, він виїхав до Росії, де отримав російське громадянство за спрощеною процедурою. Не зумівши за станом здоров'я влаштуватися контрактником у російській армії, зловмисник у 2017 році повернувся на тимчасово окуповану територію, де намагався приєднатися до НЗФ, але отримав від російських спецслужб вигідну пропозицію - шпигувати за грошову винагороду проти своєї Батьківщини", - повідомили в СБУ.Чоловік був затриманий, коли прибув у Торецьк із завданням збирати інформацію, яка могла зашкодити силам АТО.Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 256 і 260 КК України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp