Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

РФ зняла заборону на скраплений газ в Україну

10 квітня 2017 р., 20:27

Тим не менше, не всі оператори ринку підтверджують відновлення відвантажень.У Росії тимчасово дозволили постачання скрапленого газу на український ринок.

3 квітня повідомлялося, що на російських митницях перестали оформляти постачання зрідженого газу в Україну. Це пояснювалося обмеженнями, введеними Федеральною службою з технічного та експортного контролю РФ.Як пише галузеве видання OilNews з посиланням на декількох українських трейдерів, Федеральна служба з технічного та експортного контролю РФ тимчасово скасувала цю заборону."Відкрито тимчасове вікно. Ми відвантажуємо газ за заявками", – сказав оператор однієї прикордонної російської газонаповнювальної станції (ГНС).Тим не менш, не всі оператори ринку підтверджують відновлення відвантажень."Нам відомо про одну машину, яка виїхала з Брянська (ДПС "Газпроменергомережа-Брянськ") на столичний ринок. 

Свій ресурс налити на заводі нам поки що не вдається", – поділився інформацією крупний імпортер.Учасники ринку розповіли, що 12 квітня очікують офіційного роз'яснення Федеральної служби щодо процедури отримання дозволів на експорт зріджених газів в Україну.7 квітня це ж видання повідомило, що російська митниця почала пропускати в Україну цистерни зі зрідженим газом, які були відвантажені з виробництва до 1 квітня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp