Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ізраїль закрив для своїх громадян кордон з Єгиптом

10 квітня 2017 р., 20:33

Це пов'язано з високою ймовірністю терактів на Синайському півострові.

Влада Ізраїлю прийняла рішення закрити прикордонний перехід Таба на кордоні з Єгиптом, через високу ймовірність терактів на Синайському півострові. Заборона стосується тільки громадян Ізраїлю, повідомляє NEWSru.co.il.

Ізраїльтяни можуть повернутися через Табу назад в свою країну, але дорога до Єгипту для них буде закрита до закінчення великодніх канікул.

Напередодні Штаб із боротьби з терором випустив додаткове попередження для ізраїльтян про загрозу терактів на Синайському півострові. Їм було рекомендовано негайно залишити небезпечну зону, а тим, хто планував поїздку на свята, рекомендовано відмовитися від своїх планів.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні в Єгипті сталися два теракти. В результаті вибуху в церкві міста Танта загинули майже 30 осіб. Теракт, імовірно, здійснив смертник, який прийшов в храм під час служби. Пізніше інший терорист підірвав себе біля входу до церкви в Олександрії. Там загинули 16 людей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp