Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Донецьку прогримів потужний вибух – ЗМІ

12 квітня 2017 р., 13:05

Місцеві жителі практично щодня чують звуки роботи артилерії.

Сьогодні вранці в Донецьку пролунав потужний вибух. Його було чути в різних районах міста, передає Сегодня з посиланням на місцевих жителів."На початку восьмої торохнуло так, що на автомобілях спрацювали сигналізації. Ми у себе вдома в Куйбишевському районі підскочили з ліжок, думали, залетіло в будинок", – розповіла дончанка Лілія.

За її словами, звук був схожий і на вибух боєкомплекту, і на залп якоїсь важкої артилерії."Виходив з будинку в Калінінському районі, почув глухий звук з північного боку, наче вистрілили з танка або гармати. Сподіваюся, до Авдіївки або Пісок не долетіло, тому що звідти бойовики криють саме ці пункти", – зазначив донеччанин Юрій.Жителі Донецька також стверджують, що, незважаючи на оголошене перемир'я, в місті практично щодня чути звуки роботи артилерії."Хоч один раз у день, та щось і вистрелить. Ми вже звикли, що повної тиші не буває. На Путлівці взагалі "гупає" постійно. Так що ніяке це не перемир'я, а чергове незрозуміло що", – констатував житель Донецька Олександр.Як повідомляв Корреспондент.net, 2 лютого в Донецьку прогримів потужний вибух у мікрорайоні "Мотель", від якого здригнулися всі райони міста. Тоді в ДНР заявили про двох загиблих і десятки поранених.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp