Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО: при обстрілі поранені п'ятеро військових

12 квітня 2017 р., 13:08

Усього зареєстровано 45 обстрілів позицій сил АТО.

За добу 11 квітня бойовики здійснили 45 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні проведення АТО. В результаті отримали поранення п'ять українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу у Facebook.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Мар'їнку, з гранатометів, озброєння БТР і кулеметів - Водяне, з протитанкових гранатометів - Новотроїцьке, з озброєння БМП - Широкине, з озброєння БТР - Павлопіль, з кулеметів і стрілецької зброї - Березове. Крім того, по позиціях ЗСУ поблизу Водяного, Новотроїцького, Мар'їнки і Красногорівки вели вогонь ворожі снайпери.

"На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Опитне з мінометів калібру 120 мм і 82 мм і озброєння БМП, Авдіївку - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, зенітної установки ЗУ-23-2 і великокаліберних кулеметів, Верхньоторецьке - з мінометів калібру 82 мм і протитанкових гранатометів, Луганське - з ЗУ-23-2 та озброєння БМП, Зайцеве і Піски - з гранатометів і кулеметів, Піски - з озброєння БМП", - сказано в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Кримське з мінометів калібру 120 мм і протитанкових гранатометів, Новоолександрівку - з озброєння БТР і гранатометів, Катеринівку - з гранатометів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp