Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Важливе засідання ТВК у Іршаві не відбулося

12 квітня 2017 р., 16:23

Його зірвали

Сьогодні в Іршаві, де 30 квітня повинні пройти вибори до Об'єднаної територіальної громади, було зірвано важливе засідання ТВК

Саме сьогодні на 13.00 було призначено засідання територіально-виборчої комісії по затвердженню складу, керівників та секретарів дільниць. Однак засідання було зірване.

Попередньо причиною називають те, що члени дільниць відмовилися працювати, поки буде невизначеність з оплатою їхньої роботи.

На завтра районна влада вирішила провести екстрене засідання за участі голови райради та райадміністрації, на яке також запрошено керівництво міста Іршава, щоб знайти вихід із ситуації.

Згідно законодавства, керівництво та члени дільниць повинні бути затверджені до 14 квітня.

У місті розповідають, що зрив засідання ТВК був стихійним і члени комісій та дільниць дійсно могли самі згуртуватися на бунт, щоб гарантувати собі виплату за роботу. Хоча також є думка, що зрив засідання міг бути штучно спровокований владою Іршави, мовляв, нинішній мер Степан Бобик втратив надію на перемогу у цих виборах і захотів залишити статус кво на посаді мера.

Орест Задорожній для Prozak.info з Іршави


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp