Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці можуть оформляти “теплі кредити” у ПриватБанку

13 квітня 2017 р., 10:10

Програма з отримання відшкодування на оформлення енергоефективних засобів уже активно діє

Це означає, що кожен клієнт ПриватБанку може отримати компенсацію по кредитуванню на придбані товари.

Цього року до теплого кредитування в рамках Державної цільової економічної програми енергоефективності долучився і ПриватБанк та вже розробив новий зручний сервіс для отримання відшкодування. Так, з 3 квітня громадяни можуть отримати компенсації не лише за договорами, що оформленні на сайті ПриватМаркет, а й за будь-яким “теплим кредитом”, оформленим у роздрібному чи інтернет-магазині, що підтримує сервіс "Оплата Частинами".

«Процедура отримання компенсації надзвичайно проста. Єдина вимога до магазину - це відповідність представлених в ньому товарів переліку, що підлягає «теплому» кредитуванню, - відзначає керівник Напрямку “Оплата частинами” ПриватБанку Андрій Горбковий. - А щоб отримати безвідсоткову розстрочку від ПриватБанку, для цього клієнтам потрібно подати заявку у меню Приват24 - “Оплата частинами” - "Теплі кредити" та вказати адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію та прикріпити рахунок-фактуру.

Під категорію відшкодування за “теплим кредитом” потрапляють котли, вікна, двері, радіатори, лічильники води та матеріали для проведення робіт з теплоізоляції. В залежності від номенклатури покупки різниться й сума відшкодування. Так, для котлів з використанням будь-яких видів палива і енергії (крім природного газу та електроенергії) відшкодування становитиме 20%, а у випадку, коли клієнт є отримувачем субсидії - 35%. На щомісячній основі ПриватБанк формує реєстри позичальників, які оформили кредит та передає дані агентству Держенергоефективності. Компенсацію держави банк перераховує на кредитну карту клієнта, по якій була здійснена покупка та оформлена “Оплата частинами”

Важливо пам'ятати, що компенсація надається державою лише у випадку, коли товар або послуга потрапляє під програму "Теплі кредити" та дотримані усі умови відшкодування. Для прикладу, якщо не була подана заявка на відшкодування чи клієнт вже скористався програмою у поточному бюджетному році в іншому банку - компенсація не надаватиметься.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp