Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до отців (ФОТО)

14 квітня 2017 р., 10:21

Аби Великдень минув щасливо

Рятувальники продовжують здійснювати масово-роз’яснювальну роботу із представниками духовенства та вірниками аби Великодні свята пройшли безпечно.

{g}

Так, 13 квітня, рятувальники Великоберезнянського сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області провели зустріч з представниками духовенства Свято-Миколаївського чоловічого монастиря та нагадали їм основні правила пожежної безпеки для культових споруд та під час освячення Великодніх кошиків.

Аналогічні заходи відбулись того ж дня у Воловецькому районі. Рятувальники відвідали 15 храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння. Також розповсюдили пам’ятки та листівки із протипожежними правилами та звернули увагу духовенства на предмет дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах та наявності первинних засобів пожежогасіння.

Відповідний за тематичним спрямуванням захід відбувся і в Іршавському районі. Фахівці ДСНС розповсюдили більше тисячі листівок серед вірників під час хресної ходи, яка відбулась у с. Сільце. Відвідали рятувальники і церкву Успіня Пресвятої Богородиці. Храм знаходиться у найвіддаленішому населеному пункті Іршавщини - селі Крайня Мартинка. Окрім інструктажу з пожежної безпеки працівник районного відділу ДСНС розповсюдив видавничо-друкарську продукцію за темою: «Як зробити Великдень безпечним?»


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp